Тръмп показа нов дизайн на шапката си "Да направим Америка отново велика!"

Pinterest LinkedIn +

Бившият американски президент Доналд Тръмп представи нова версия на шапката с известния политически лозунг "Да направим Америка отново велика!" (Make America Great Again - MAGA). Новината е била съобщена лично от него чрез прессъобщения до водещи медии в САЩ, съобщава "New York Post".

"Току-що проектирах чисто нов каскет MAGA и искам да го имате. Винаги сте били един от най-верните ми поддръжници, така че трябва да имате не каква да е шапка... Искам да имате шапка с моя личен автограф", пише Тръмп на всеки получател. Бившият президент прилага и снимка на червената бейзболна шапка с голяма абревиатура MAGA, бродирана в бяло с жълт контур, на чиято козирка личи добре и неговият подпис.
Новият дизайн с подписа на Тръмп


Шапката може да бъде закупена чрез дарения от 25, 50, 100 или 250 долара.

Оригиналният дизайн на бейзболната шапка MAGA е изработен по време на предизборната президентска кампания на Тръмп и се е превърнал в отличителен белег на неговите поддръжници. Лозунгът "Да направим Америка отново велика" се появява за първи път през 1979 г. по време на предизборната кампания на 40-ия президент на САЩ Роналд Рейгън.

Любопитни подробности от бита на бившия американски президент бяха разкрити през февруари. Бивши служители на хотел "Trump International" във Вашингтон разказаха пред медии, че хотелът има специален протокол, който съдържа инструкции стъпка по стъпка за сервитьорите, които обслужват собственика. Те например винаги трябва да държат в едната си ръка отварачката за долната една трета на дръжката, а бутилката с напитката за долната трета, но в другата. Содата трябва да бъде отваряна пред Тръмп и "в никакъв случай предварително". Освен това вдясно от политика винаги трябва да има бутилка кола.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.