Този уикенд е 48-часовият фестивал на о-в Света Анастасия

Pinterest LinkedIn +

Уикендът на "Solar Island" започва още в петък и ще приключи в неделя малко след залез слънце

Фестивалът "Solar summer 2023" е домакин на множество световноизвестни диджеи и продуценти това лято. Организаторите от клуб "Ялта" обявиха грандиозна програма, засенчваща всички досега. След редица впечатляващи събития през юли, които остават завинаги в клубната ни история, дойде време и за закриващия уикенд, който ще се проведе от 11 до 13 август с дневни и нощни партита на о-в Света Анастасия. В продължение на 48 часа публиката ще се забавлява на острова в компанията някои от най-добрите имена на световната сцена, а именно легендарния Diplo, Seth Troxler, Victor Calderone, Denis Horvat и Dubfire.

Solar 2023
Дългият парти уикенд започва в петък в 23:00 часа, когато корабите ще акостират на острова за един от най-очакваните дебюти у нас. Диджеят и продуцент, носител на три награди "Грами" и тринадесет номинации Diplo, ще открие уикенда на 11 август, а заедно с него ще бъде и един от бунтарите на електронната музика - Seth Troxler.

"Solar Island" продължава с нюйоркския ветеран Victor Calderon за дневно парти на 12 август, което започва от 16:00 часа, а през същата нощ ще танцуваме с едно от най-горещите имена на ъндърграунд сцената Denis Horvat. Краят на мащабния фестивал на о-в Света Анастасия ще бъде в сигурни ръце - тези на техно величието Dubfire, който ще представи удължен сет за дневното парти на 13 август. На "Solar Island" ще звучи и музиката на две важни за фестивала фигури, а именно Juan Alvarez и Liubo Ursiny.

Solar-map

Билетите за предстоящия уикенд са ограничени, но все още са налични. Всеки закупен билет за събитията "Solar Island" ви предоставят транспорт с кораб от пристанище Бургас до о-в Света Анастасия и за двете посоки. За да резервирате мястото си за транспорт на отиване, трябва да се регистрирате на сайта на клуба. Резервации за връщане не са възможни. Корабите остават на котва и тръгват в обратна посока при запълване.

Билети за 11, 12, 13 август може да намерите в мрежата на Еventim, OMV, YALTA CLUB и Grabo.bg
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.