Фестивалът "Solar" организира дневно парти на остров Света Анастасия

Pinterest LinkedIn +

Един от големите фестивали в България това лято ще бъде "Solar Summer", който се очаква да събере феновете на електронната музика от цяла България между 13 и 15 август на пристанището в Бургас. Въпреки трудните условия за работа с международни артисти организаторите от "Yalta Club" са успели да привлекат 6 от най-големите имена на световната сцена. Това обаче няма да е всичко от "Solar".

Преди старта на втората фестивална вечер, на 14 август, "Solar Island" ще пренесе партито на остров Света Анастасия. Tочно в 15:00 зад специално изградения пулт върху вулканичните скали ще застанат Hernan Cattaneo и Liubo Ursiny за своя 6-часов b2b сет. Като един от основателите на ъндърграунд хаус сцената, Hernan Cattaneo е доказал умението си да впечатлява българската публика, а Liubo Ursiny винаги е бил категоричният му избор за артист от българска страна при всяко негово гостуване у нас.

Островът, за който се разказват десетки легенди, ще се превърне в парти дестинация от 15:00 до 21:00 часа, а с всеки билет за ексклузивното събитие е включен и транспорт с кораб от пристанище Бургас. Точно 400 човека ще имат възможност да се сдобият с билет за първото подобно парти у нас, а цената му е 100 лева.

Специални барове ще обслужват посетителите не само на острова, но и на корабчето, което ще превози желаещите на два курса. Те тръгват от пристанище Бургас съответно в 12:00 и в 14:00 часа.

Билети за "Solar Island" може да закупите от касите на Easypay, EPAYGO.BG и на Ticketstation.bg. Събитието се провежда със съдействието на Община Бургас. 

Сподели.