"SOLAR Summer" закрива сезонa с Mark Knight

Pinterest LinkedIn +

За "Yalta club" лятото започна със SOLAR Morning − едно различно събитие до летище София. Летният сезон ще бъде закрит подобаващо на същото място на 21 септември с помощта на любимеца на българската публика Mark Knight и новото му шоу "All Knight Long".

С кариера, обхващаща повече от десетилетие, и солидна репутация по целия свят, номинираният за награда Грами диджей е безспорно един от най-уважаваните и завършени артисти в индустрията. Въоръжен с музикална колекция, която не познава граници, непрекъсната серия от хитове и кавъри, успехът на звукозаписната кариера на Mark Knight до ден-днешен е ненадминат.

2016-та е поредната успешна година за създателя на "Toolroom Records" с издаването на албума "A Year In The Life", който е колекция от акцентите от знаменитата му кариера, заедно с документален филм, заснет за период от една година. През 2017 г. Knight се завърна към корените си и започна да създава отново ъндърграунд тракове, готови за клубовете по света и за българските фенове. Същата година той обяви и 15 дати за екслузивното си турне "All Knight Long". Световната обиколка ще представи Mark Knight с удължен 6-часов сет в някои от най-добрите клубове по света като "Womb" в Токио, "Output" в Ню Йорк и "Basing House" в Лондон. За радост на всички български фенове на артиста, София също е част от турнето.

Честото завръщане на Mark Knight в България не е случайно, то е заради любовта, която той дава на българската публика и получава от нея. Миналата година артистът даде началото на "SOLAR Summer" със специален сет. Тази година честта за закриването на летния сезон е негова с ексклузивната му "All Knight long" концепция.

Самият той е казвал неведнъж, че няма друго място в света, което да го кара да се чувства така, както в България. "За мен страната ви е като мой "втори дом" − категоричен е диджеят.

Повече информация за събитието може да намерите на "Фейсбук" страницата на Y"Yalta club", както и на сайта на клуба.

Сподели.