Чуйте какъв ремикс направи диджей Диан Соло на хита на Роби Уилямс "Let Me Entertain You"!

Pinterest LinkedIn +

Българският диджей Диан Соло (DJ Dian Solo) направи ремикс на хита "Let Me Entertain You" на британския певец Роби Уилямс. Новият аранжимент е направен изцяло от българина в съвременен танцувален стил, но със запазване на оригиналното звучене.

За адаптацията на "Let Me Entertain You" диджеят получава официално одобрение и разрешение от оригиналния издател на песента – компанията BMG – чрез нейното представителство в България "Virginia Publishing". Интересна подробност е, че тъй като няма право да използва семпли от оригиналното произведение, музиката е била записана отново. Вокалното изпълнение е на чуждестранен изпълнител, чийто глас много се доближава до оригинала. По желание на издателите певецът остава в тайна. За него само се знае, че е от Великобритания и в момента е на турне в САЩ. 

Клубната адаптация е част от проекта "Music Legends Remixed", с който диджей Диан Соло има за цел да "облече" в нов съвременен звук мегахитове на някои от най-популярните световни изпълнители като Роби Уилямс, Майкъл Джексън, Ерик Клептън, Джордж Майкъл, Арета Франклин и други.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.