Тоше Проески снима клип в България, атакува MTV

Pinterest LinkedIn +

През м. март македонският поп изпълнител Тоше Проески ще пристигне отново в София, за да снима своя нов видеоклип у нас. Месец по-рано, на 16 февруари в зала 1 на НДК, той участва като специален гост в мегаконцерт, събрал едни от най-големите звезди от балканската етно сцена.

През 2005 Проески клипира в България песните си “По тебе” – сингъл от едниоменния му пети албум, както и “Кой ли ти гризе образи”.

Името на парчето, което ще визуализира сега, все още се пази в тайна от продуцентите му, информират от щаба на българския музикален канал Балканика мюзик телевижън - организатор на концерта от 16 февруари. 
 
За място в ефира, този път световен, и на друг музикален канал - британското MTV, са във финален стадий преговорите, стартирани в началото на февруари от мениджмънта на звездата от Крушево (Македония).
 
“От MTV не веднъж са проявявали интерес към конкретен балкански изпълнител, но за пръв път изявяват желание за лична среща с него", горд е Проески и в тази връзка коментира становището си, че "Балканите са супер специфичен в музикално отношение регион и тепърва ще стават все по-интересни за световния шоубизнес".
Сподели.