Tori Amos пусна новите си парчета в интернет

Pinterest LinkedIn +

Тори Еймъс (Tori Amos) е готова с осмия си студиен албум, "The Beekeeper", който ще излезе официално на 22 февруари в САЩ.

Шест седмици преди появата му, певицата е започнала да представя включените песни в сайта си – по една пълна версия, във всяка от шестте седмици.

Първата представа за албума дава сингълът "Sleeps With Butterflies", вече попаднал в топ 10 на радио-чарта за алтернативни албуми на списание Билборд. Песента е била предложена в стрийминг версия на сайта на певицата, където в момента феновете й могат да чуят и откъси от всички парчета от "The Beekeeper". На страницата може да се поръча и специално издание на албума, включващо DVD и книжка от 24 страници.

На 8 февруари е издадена биографичната книга на певицата "Tori Amos: Piece by Piece", създадена в период от две години като хроника на правенето на албума. Неин съ-автор е музикалната журналистка Ан Пауърс (Ann Powers).

Във връзка с издаването на албума, Тори ще участва в MSN.com онлайн интервю на 22 февруари (начало 2.00 ч. сутринта на 23 февруари, в България).

През април Еймъс ще представи албума си в САЩ, в съпровод единствено на пианото си Bosendorfer и доминиращия инструмент в албума – орган Hammond B3. Очаква се да направи концерти и в Европа, на няколко фестивала през юни.

Официален сайт на Тори Еймъс:
http://toriamos.com
Сподели.