Топлес Риана вербува Пол Макартни и "най-голямата рок звезда" за FourFiveSeconds (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Осмият студиен албум на Rihanna ще се появи на бял свят по някое време през 2015 година, а първият индикатор за посоката, в която американската поп звезда е решила да поеме с новия си запис, е FourFiveSeconds.

Пилотният сингъл от проекта, написан от многочислен авторски екип начело със самия Пол Макартни и самопровъзгласилия се за най-голямата рок звезда на съвременната музикална сцена Kanye West, излезе на 24 януари 2015 година и веднага влезе в топ 5 на британския чарт.

Десет дни по-късно на бял свят се появи и видеото към парчето, в което освен Rihanna участват и гореспоменатите артисти. Режисурата на видеото, което особено много се хареса на критиците със своята черно-бяла и семпла визия, е дело на холандските фотографи Инес ван Ламсвеерде и Виноох Матадин, известни като Inez & Vinoodh.

Вярна на себе си, Rihanna успява да прикове погледите въпреки необичайното си облекло от деним. И това й се удава не само защото Макартни и Уест може би така или иначе не са кой знае колко атрактивни за феновете й, но и поради стратегически разкопчаните копчета на ризата й по начин, позволяващ на всеки да надзърне и види разкошната й татуирана плът.

Rihanna, Макартни и Уест ще представят FourFiveSeconds за първи път на живо на 8 февруари 2015 година в рамките на церемонията по връчването на наградите Grammy.

Сподели.