Шърли Менсън към Kanye West: Порасни и спри да се държиш като п***а

Pinterest LinkedIn +

Kanye го е правил и преди и вероятно ще продължи да го прави – обладан от чувството си за непогрешимост, нарцисизъм и неутолимо желание да налага вкуса и мнението си, той раздава квалификации и сипе критика със същата лекота, с която съпругата му Ким Кардашиян свлича дрехите от себе си всеки път, щом застане пред обектива.

Афектиран от решението на Американската академия за звукозаписни изкуства и науки да присъди наградата за Най-добър албум на Beck, вместо на Beyonce, той за пореден път демонстрира тези свои качества и несъмнено умишлено предизвиква силен отзвук не само в медиите, но и сред колегите си. И ако смятате, че на вас ви е писнало от вечните му тиради, то вижте до каква степен лази по нервите на Шърли Менсън - вокалистката на Garbage, която публикува във Facebook следното отворено писмо:

Скъпи Kanye West,

ТИ си този, който демонстрира неуважение към артистичните качества на другите.

Ти показваш неуважение към собствените си забележителни таланти и, което е по-важнотo, ти доказа, че не уважаваш таланта, усилията и упоритостта на всички други артисти с примитивното и грубо отношение към утвърден и изключително непретенциозен артист, какъвто е BECK.

Това те прави да изглеждаш дребен, жалък и разглезен.

В желанието си да омаловажиш значимостта на един велик талант за сметка на друг, ти се подиграваш на всички музиканти и на музиката от всички жанрове, включително на своята.

Порасни и престани да си изхвърляш играчките през кошарата. Единственият резултат от това е, че изглеждаш като пу**а.

PS Сигурна съм, че Beyonce не се нуждае от това да водиш битки за нейната чест. Очевидно е, че тя успява да защитава името си перфектно и сама.

За 18 часа това изявление, публикувано във Facebook страницата на Менсън, в която са се зачислили над четвърт милион души, събра 76 000 харесвания и близо 18 000 споделяния.
Можете да го прочетете в оригинал тук:


Сподели.