Топ 10 аксесоара за iPhone 6

Pinterest LinkedIn +

Всеки притежател на смартфон знае, че купуването на устройството и поставянето на SIM картата не е краят на грижите за него, а само началото. За удобна и сигурна работа се нуждаете от аксесоари, при това най-разнообразни. Ето десет от най-добрите за притежателите на iPhone 6.

1. TIPX Tempered Glass Protector (цена 29 лв.) Екранът е най-уязвимото място на всеки мобилен телефон. Има опасност да се надраска или напука дори при леко нараняване. Защо да рискувате, когато защитата на екрана е толкова елементарна? Просто поставете прозрачния скрийн протектор и можете да забравите за голяма част от заплахите.

Купи ТУК

2. Elago S6 Outfit (цена 49 лв.) – Да защитите дисплея не е достатъчно, защото това няма да помогне особено, ако изпуснете телефона. Най-добре да се сдобиете с подходящ кейс, като този хибриден модел, създаден от алуминий и поликарбонат. На външен вид се припокрива с дизайна на iPhone, така че да не губите от чара на модела.

Купи ТУК

3. Bling My Thing Wish (цена 69 лв.) – Да кажем, че сигурността не е сред основните ви приоритети. Приемаме, че искате телефонът да е колкото може по-джиджан, а в стандартния външен вид на iPhone 6 нещо ви липсва. Защо не го разкрасите с кристали Сваровски? Гарантирано ще станете център на внимание.

Купи ТУК

4. Pierre Cardin Silicone (цена 29 лв.) – Кристалите Сваровски са твърде крещящи за вашия вкус? Опитайте по-елегантния кейс, носещ името на модната икона Пиер Карден. Сравнително семпъл на външен вид, това е и силната му страна – той успешно защитава устройството, без да е прекалено натрапчив.

Купи ТУК

5. Moshi iGlaze Armour (цена 79 лв.) – Все пак да се върнем на сигурната защита за вашия смартфон. Добро решение е този калъф от алуминий + поликарбонат + TPU (термопластичен полиуретан), който обвива телефона отвсякъде, включително над ръбовете на дисплея, така че и той да е защитен от надраскване. Предоставя чудесна защита при изпускане, удари, натиск и др.

Купи ТУК

6. Ballistic Tough Jacket Maxx (цена 99 лв.) – А сега да приемем, че сигурността не просто ви е основен приоритет, а заема от първо до пето място в личната ви класация. Кейсът идва оборудван с щипка за колан, защита на входовете, незалепващо покритие, подсилена защита на ръбовете и изключително здрав скрийн протектор. Ултимативната защита за вашия iPhone 6.

Купи ТУК 

7. Apple Lightning to USB Cable 1m. (цена 29 лв.)  Apple са известни с това, че използват нестандартни кабели, както и с това, че кабелите им често се повреждат. Хмм, чудим се дали между двете има връзка? Както и да е, няма да ви е излишен един допълнителен кабел за зареждане или синхронизиране на телефона.

Купи ТУК 

8. Tunewear Tunemax Barrel (цена 99 лв.) – Говорейки за зареждане, ужасният живот на батерията на всеки смартфон вече не е тайна за никого. Тази на iPhone 6 му осигурява стабилен живот, но винаги може и повече. Спестете си главоболия с тази външна литиево-йонна батерия с USB вход и LED крушка (може да се използва и като фенерче). Ако не друго, можете да я ползвате и за други устройства – електричеството не прави разлика между Apple и други марки.

Купи ТУК

9. Clingo Universal Car Phone Mount (цена 39 лв.) – Ако прекарвате много време в автомобил по служебни или лични задачи, поставката за телефон ще ви спести един куп главоболия – като започнем от безплатна навигация и стигнем до глоби към КАТ, ако държите смартфона в ръка. Поставките на
Clingo доказано са едни от най-добрите в тази област, както сме писали и преди.

Купи ТУК

10. Elgato Eye TV (цена 199 лв.) – Ако имате последен модел смартфон, но въпреки това по някаква причина интернет не грабва вниманието ви, а държите да гледате телевизия, можете лесно да комбинирате двете неща. Чрез тази джаджа имате възможност просто да гледате, спирате на пауза, превъртате напред и назад и дори да записвате предавания от екрана на смартфона си. На практика това е антена за ефирна телевизия, която лесно се закача към iPhone.

Купи ТУК

Сподели.