Toni Collette ("Шесто чувство") - рок звезда

Pinterest LinkedIn +

Австралийската актриса Тони Колет (Toni Collette), позната от филми като "Шесто чувство", "Часовете" и "Нищо общо", ще атакува рок сцената с дебютния си албум "Beautiful Awkward Pictures". Той ще излезе с авторството на неотдавна създадената от нея група The Finish, в която пее.

В нея фигурират Дейв Галафаси - бивш член на австралийската поп рок група Gelbison и съпруг на Колет, Глен Ричардс (Glenn Richards) от Augie March, Питър Фарли (Peter Farley) и Дейвид Лейн (David Lane). Записите са реализирани в небезизвестното Sing Sing Studios (Black Eyed Peas, Kiss, Kylie Minogue, Mariah Carey, Midnight Oil) в Мелбърн и мастерирани от Joe Gastwirt (Jimi Hendrix, The Beach Boys, Emmylou Harris, Neil Young, Talking Heads).
 
Музиката и по-голямата част от аранжиментите са на самата Колет, която е вокалистка на The Finish - талант, открила за себе си преди близо две десетилетия.
 
След излизането на "Beautiful Awkward Pictures" The Finish, начело с 32-годишната актриса с номинации за Oscar за ролята си в трилъра "Шесто чувство" и за Златен глобус - за мюзикъла "Muriel's Wedding", ще поемат на път в едно турне, локализирано на най-малкия континент.
 
Това ще е времето, в което Колет ще отдъхне от динамичната си програма на снимачаната площадка, последните завършени заглавия от които са "The Night Listener" (с Robin Williams), "Little Miss Sunshine" (Steve Carell и Greg Kinnear) и "Like Minds". И в момента по кината се върти последния издаден в България филм с нейно участие -  "Нищо общо" (In Her Shoes), където си партнира с холивудската звезда Камерън Диаз (Cameron Diaz) и 71-годишната наувяхващо "сладка" Шърли Маклейн (Shirley MacLaine).
Сподели.