Писмо до Буш и повече рок в новия албум на Pink

Pinterest LinkedIn +

Pink is not dead. Това казва розовокосата някога изпълнителка със заглавието на четвъртия си студиен албум, който планира да издаде през март или април 2006. Несигурна в това как ще бъде възприет, тя е включила в "I'm Not Dead" няколко "помъдрели" парчета с рок звучене, едно от които - отворено писмо до Джордж Буш.

"Надявам се, че президентът ни е горд от факта, че живеем в страна, където всеки може да направи нещо такова, където можем да имаме противоречия, да говорим, да обсъждаме нещата и да споделяме вижданията си", казва Pink за MTV.

След смяната на няколко продуценти - Били Ман (Billy Mann), с който реализира "God Is a DJ", с Бъч Уокър (Butch Walker), RZA и др., Pink вече разполага с желания материал - селекция от песни, по-лични от всичко, което е правила до момента. Въпреки това или точно заради това, певицата издава несигурността си по отношение на това как точно ще бъде възприет "I'm not dead".

"Предполагам, че навършвайки 25 един вид съм се пробудила. Преди си мислех, че знам всичко, а сега разбирам, че имам да уча ужасно много. Страшно съм щастлива, че ме има. Харесва ми да направлявам живота си, да узрявам. Когато си тийнейджър, има моменти, когато искаш да умреш. После обаче минаваш през това и във всеки момент искаш да изкрещиш - Искам да живея! Имам толкова много неща да кажа! Не съм мъртва! Тук съм!", споделя Пинк

Сподели.