Тома разменя ласки с манекенка от Визаж в нов клип (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След парчето "Герой", в родния телевизионен ефир вече е факт и видеото към втория самостоятелен сингъл на Тома - "Няма място в теб". В клипа победителят в шоуто Music Idol 2 си партнира с манекенката от Визаж Надин Хайдар.

"За първи път работя с режисьора Александър Моллов, нямаше никакви разногласия помежду ни и всичко мина отлично. Много съм доволен от крайния резултат", каза за Avtora.com Тома.

Автор на текста на песента е Руши Видинлиев, а аранжиментът е дело на популярния китарист Георги Янев.

За разлика от първия сингъл на Тома - "Герой", новото парче е с баладично звучене, примесено с китари и модерен електронен бийт.

"Албумът не е само корави парчета, в него има и три бавни песни. Затова решихме да заложим на балада, а и трябва да има нещо за нежния пол", каза още Тома.


С баладата Тома ще зарадва своите фенки.

Победителят в Music Idol 2 коментира и актуалния трети сезон на музикалното реалити, като, според него, всички участници в шоуто са много талантливи изпълнители. Тома разкри и личните си предпочитания към Русина и македонският представител Боян.

"Македонците се приемат добре сред зрителите, защото са големи симпатяги и са много откровени. Те не играят роли, напълно естествени са и до момента това е много печеливша тактика", каза Тома.

Междувременно, победителят от Music Idol 2 подготвя национално клубно турне. По всяка вероятност обиколката ще премине през десет български града и ще бъде в подкрепа на дебютния албум на Тома - "Герой".Сподели.