Том Круз става рок звезда, взима уроци по пеене от учителя на Аксел Роуз

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Том Круз (Tom Cruise) винаги е бил известен като перфекционист. Вероятно и затова новината, че взима уроци по вокално майсторство, за да се подготви за ролята си в мюзикъла Rock of Ages, не е особено изненадваща.

Любопитно е обаче, че негов преподавател е същият човек, който преди време работеше с фронтмена на легендите Guns N' Roses, Аксел Роуз (Axl Rose).

Режисьорът Адам Шенкман (Adam Shankman) също се включи в дискусията около новите занимания на Том Круз, заявявайки, че усилията определено си струват и звездата ще изненада феновете си с впечатляващи гласови умения.

Самият филм Rock of Ages е основан на едноименната театрална постановка, чиито събития се развиват през 80-те години на миналия век. Разбираемо с оглед на това, музикалните изпълнения в нея са парчета именно от тази епоха - хитове на Bon Jovi, Asia, Twisted Sisters, Poison, Journey, Styx и Foreigner. 

Том Круз ще изпълни ролята на рок звезда на име Стейси Джакс, като ще му партнират и други популярни имена като Алек Болдуин (Alec Baldwin), Ръсел Бранд (Russell Brand), Пол Джиамати и певицата Mary J. Blige.


Сподели.