Шон Пен е вманиачена по Хитлер рок звезда! Трейлър на драмата This Must be the Place

Pinterest LinkedIn +

След като вече привлече вниманието ни с мистериозния "Дървото на живота" (The Tree of Life) на Терънс Малик, Шон Пен (Sean Penn) очевидно е готов да ни държи в плен на таланта си през цялата 2011 година. Още по-драматично и проникновено е изпълнението му в новия филм на култовия италианец Паоло Сорентино (Paolo Sorrentino) – This Must be The Place.

Ако на някой от вас, превъплъщението в Харви Милк се е видяло леко ексцентрично, то подгответе се, защото това в горепосоченото заглавие ще покаже, че Пен е виртуоз в пресъздаването на драматичните образи.  

Тук той е в ролята на застаряваща рок звезда, вманиачена в мисията си да разкрие кой е убил баща му – бивш нацист, успял да избяга от Хитлер в САЩ по време на Втората световна война. В каста на лентата ще можем да открием още куп популярни имена начело с Франсис Макдормънд (Frances McDormand), Хари Дийн Стентън (Harry Dean Stanton), Джъд Хърш (Judd Hirsch), Кери Кондън и много др.

Премиерата на филма е насрочена за тазгодишното издание на фестивала в Кан, в категорията In Competition, което ще рече, че съвсем скоро ще можем да се убедим във финалния резултат от усилията на Шон Пен и Сорентино. Дотогава ви предлагаме традиционно кадри от лентата и трейлър.


Сподели.