Том Круз с участие в новa криминална комедия под режисурата на Гай Ричи

Pinterest LinkedIn +

Том Круз (Tom Cruise) преговаря за участие в нов филм на Гай Ричи (Guy Ritchie), базиран на приключенската криминална поредица от 60-те – The Man From U.N.C.L.E.

Сюжетът на сериала разказва за двама топ агенти на тайна организация, които използват най-различни устройства тип "инспектор Гаджет", за да се борят срещу престъпниците.

Зад продукцията стоят Warner Bros., които първоначално ангажират Стивън Содърбърг (Steven Soderbergh) за режисьор, а Джордж Клуни (George Clooney) за една от главните роли.

Последният обаче се подлага на операция и действието около продукцията се забавя, докато на режисьорския стол не сяда режисьорът на Sherlock Holmes (Шерлок Холмс) и Rocknrolla – Гай Ричи.

Междувременно Том Круз вече потвърди участието си в предстоящ пети филм от поредицата Mission Impossible (Мисията невъзможна), а вероятно ще се завърне и в продължението на екшъна от 2012 г. – Jack Reacher (Джак Рийчър).

Следващият филм, в който актьорът може да бъде видян, е утопичният sci-fi екшън – Oblivion (Забвение), който се очаква в кино салоните от 12 април 2013 г.

Сподели.