Том и Джери станаха на 82 години

Pinterest LinkedIn +

Любимите котка и мишка ще ни забавляват цял ден в чест на празника си

Кои са емблематичните анимационни герои, които забавляват цели поколения зрители в продължение на осем десетилетия и са спечелили цели 7 Оскара? Няма съмнение – това са Том и Джери.

През февруари 2023 г. поредицата става на 82 години. Това е повод телевизионният канал "Boomerang" да отпразнува рождения ден на любимите герои с епизоди от една от по-новите версии на техните приключения – „Шоуто на Том и Джери“, както и с някои от пълнометражните филми за забавното дуо.

В една от историите Том ще бъде хипнотизиран от вампир. Злонамерено създание ще изпрати котарака на трудна мисия. Когато всичко изглежда загубено, героичният Джери фон Мауслинг тръгва да спасява положението. В друг епизод един собственик на сладкарница ще помоли Том и Джери да намерят липсваща торта във формата на сърце. Това се случва на Свети Валентин и тортата има специално значение, защото в нея е скрит годежен пръстен.

Маратонът „Парти за рождения ден на Том и Джери“ започва на 4 февруари по "Boomerang" и ще се излъчва всеки ден от 16.00 до 18.00 ч.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.