Том Хидълстън пее на испански – едновременно неловко и секси

Pinterest LinkedIn +

Том Хидълстън беше гост на Джими Кимъл, за да промотира най-новия си филм – Kong: Skull Island (Конг: Островът на черепа). По време на вечерното шоу холивудският актьор сподели с Кимъл, който блесна като водещ на церемонията по раздаването на наградите "Оскар" през 2017 г., че е имал доста неловко преживяване при последното си посещение в Мексико. Тогава група негови фенове са му направили серенада на испански. И въпреки че не знае пълния текст на парчето, той прие поканата на асистента на Джими Гиермо да попеят заедно.

Том Хидълстън беше гост на Джими Кимъл, за да промотира най-новия си филм – Kong: Skull Island (Конг: Островът на черепа).

По време на вечерното шоу холивудският актьор сподели с Кимъл, който блесна като водещ на церемонията по раздаването на наградите "Оскар" през 2017 г., че е имал доста неловко преживяване при последното си посещение в Мексико. Тогава група негови фенове са му направили серенада на испански. И въпреки че не знае пълния текст на парчето, той прие поканата на асистента на Джими Гиермо да попеят заедно.


Сподели.