20 Януари 2019, 22:09

Том Харди се превръща в чудовище в най-новия трейлър на "Venom"

Google+ Pinterest LinkedIn +

Актьорът Том Харди се превръща в ужасяващо чудовище в най-новия трейлър на предстоящия филм за супергерои "Venom". Това е първият филм, базиран на комиксите на Marvel, който ще бъде представен от "Sony Pictures".

В лентата Том Харди е журналистът Еди Брок, който разследва голяма компания, експериментираща с хора. Брок научава, че компанията е открила т.нар. симбиот – извънземен организъм, който може да се свързва с други живи същества. Когато симбиотът се слива с него, репортерът се превръща в чудовище с разрушителни суперсили.

Режисьор на комиксовия филм е Рубен Флейшър, а звезди в него наред с Том Харди са също Мишел Уилямс, Джени Слейт, Риз Ахмед и др. Премиерата на "Venom" у нас е на 5 октомври.

Вижте повече в прикаченото видео:

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.