Том Ханкс и жена му болни от коронавирус. Вижте какво каза синът им!

Pinterest LinkedIn +

Синът на актьора Том Ханкс – Чет – записа видеообръщение, в което разказва подробности за заразяването на родителите му с коронавирус. От него става ясно, че те са били заразени в Австралия, където Том в момента снима филм. Записът е публикуван в Instagram профила на Чет в четвъртък, 12 март.

"Здравейте всички! Вярно е, че откриха коронавирус на родителите ми. Лудост!", потвърждава 29-годишният наследник на звездното семейство и споделя, че е разговарял с тях по телефона.

"И двамата са добре, нямат много силно изразени симтоми. Не се притесняват, но преминават през всички необходими медицински процедури. Не мисля, че трябва да се притесняваме. Благодаря на всички, че им съчувствате, както и за пожеланията за бързо оздравяване. Мисля, че всичко ще бъде наред", подчертава той.

Преди няколко часа 63-годишният Том Ханкс сподели, че той и 63-годишната му съпруга Рита Уилсън са заразени с коронавирус. Той поясни, че двамата са се почувствали зле и са получили характерни за COVID-2019 симптоми, поради което са решили да се изследват, а пробите се оказали положителни.

Младият Ханкс, който снима видеото гол до кръста, впечатлява последователите си със силно татуираното си тяло. В центъра на гърдите му личи популярният символ око в триъгълник, а на лявата му ръка, както изглежда, е изрисуван православен светец. Известно е, че корените на майка му са от България.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.