Том Джоунс и във втория сезон на The Voice?

Pinterest LinkedIn +

Том Джоунс (Tom Jones) обяви, че ще се върне в The Voice UK за втори сезон, но само ако получи право на вето относно избора на другите треньори в шоуто.

В миналия сезон на формата Джоунс си партнираше на съдийската скамейка заедно с Jessie J, Will.I.Am и Danny Donoghue и доведе своята ученичка Leanne Mitchell до победа.

В интервю за британски вестник Джоунс подчертава, че не е готов да обърне гръб на The Voice. "Мисля, че ще участвам в следващия сезон. В момента го обсъждаме, но има няколко неща, които трябва да бъдат доуточнени. Едно от нещата, които държа да знам, е кои ще бъдат другите треньори, защото не искам да стоя рамо до рамо с хората, които не харесвам и на които не се възхищавам... има само няколко такива души. Надявам се, че ще бъдем същите треньори като в предишния сезон“.

Шоуто за таланти се проведе на Острова между 24 март и 2-ри юни тази година. Рейтингът му достигна рекордните 12.1 милиона зрители през първите четири седмици от излъчването си, но впоследствие зрителският интерес спадна до 5.1 милиона. Поради тази причина плануваното турне на участниците беше отменено.

Сподели.