Тити Папазов се кълнеше, че вече е отговорен шофьор! Скандални снимки разкриват обаче наглостта му!

Pinterest LinkedIn +

Константин Папазов се оказва един от многото изключително нагли и арогантни шофьори на пътя.

За пореден път баскетболният треньор и акционер в ПФК Лески беше заснет от съвестни граждани да шофира, нарушавайки правилника за движение, пише в. „Галерия”.

Снимките, които може да видите по-долу, са качени на платформата „Гражданите”.

Припомняме, че само преди месец Папазов беше заснет да преминава на червен светофар. Нарушението се случи не където й да е, а на същия онзи светофар на столичния булевард „Черни връх”, на който Милен Цветков загуби живота си.

Тогава баскетболният треньор рева ред сълзи, ред сополи и реди клетви, че никога повече няма да си позволи да е рисков водач. Нещо повече – той обеща лично да даде хонорар на всеки, който успее (ако успее) да го заснеме в нарушение на пътя.

Явно все пак пари за някой ще има. Снимките на новата му придобивка – джип с регистрационен номер СА 0007..., са вече обществено достояние.

От първата става ясно, че Тити незнайно как и защо е паркирал, разбира се, неправилно на бул. „Ботевградско шосе”.Другата улавя ревльото в момент, в който кара по начин, несъобразен с пътните условия. Действието се разиграва на малка улица, по която се движат тролейбуси, в района бул. „България”.Още по-наглото е, че авторът на снимката разказва как в момента на нарушение патрулиращи полицай спират Тити. Но в момента, в който виждат кой е зад волана, го пускат да тръгне без санкция.

И така, уж клетви даваше, но промяна в шофирането на Папазов няма. Докога? Докато не стане фатален инцидент ли?
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.