И актрисата Софи Маринкова с нарушение на пътя! Този път обаче е ПОПЪРЖИХА яко! (Уникално ФОТО)

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Софи Маринкова последва примера на Тити Папазов с нарушение на пътя. Но не като шофьор, а като пешеходец, видя Avtora.bg.

Жаки от „Пътят на честта“ реши типично по женски да си прави селфита на средата на натоварено пътно платно. Тя пресече едната лента и застана на двойно непрекъсната линия за секси снимка.

Суетата й обаче не бе посрещната с одобрение от шофьорите наоколо, които я освиркаха, че и наругаха.

От снимката, с която Avtora.bg разполага, пък се вижда как гневен водач й е показал неприличен жест от прозореца на автомобила си. Софи обаче не подозира какво се случва зад гърба и продължава кокетно и по кифленски да си позира пред камерата.

Поведението й бе счетено за крайно безотговорно и застрашаващо както нейния живот, така и този на водачите. Други пък намериха фотото на актрисата, и най-вече – жеста на заден план, за супер забавно и го превърнаха във вайръл в социалните мрежи.

 

Софи Маринкова стана особено популярна покрай сериала „Пътят на честта“, в който спечели любовта на зрителите с естественото си поведение на екрана. Актрисата е разведена, има едно дете, и от няколко години насам живее на семейни начала с журналиста Драго Симеонов.

Сподели.