ТОП РАЗХИЩЕНИЕ! В най-скъпарския софийски ресторант Бобоков отпразнува победата в съда: под гаранция за аферата в президенството (СНИМКИ)

Pinterest LinkedIn +

Бизнесменът Пламен Бобоков и адвокатката му Ина Лулчева отпразнуваха победата си в съда. В ултра скъпия ресторант „Капитан Кук” в хотел „Маринела” двамата влязоха с високо вдигнати глави и шумно получаваха овации, коментират източници.

Бобоков беше пуснат под гаранция от 1 милион лева от Апелативния съд, където се гледаше мярката му за неотклонение. Делото, по което е обвиняем, е за търговия с влияние, пряко обвързана с президентската институция.

Снимки, публикувани от Агенция „ПИК”, разкриват разхищението и угощението. Към Бобоков и адвокатката му в последствие се присъединяват още няколко души. Шумната компания поръчва специалитет след специалитет. Рибните ястия, които са запазена марка на заведението, се приготвят от пресен улов от Средиземно море, което обуславя и баснословните суми в менюто.

Бизнесменът обаче очевидно не е притеснен от обстоятелството, че цените в „Капитан Кук” са едни от най-високите в цяла София. А напротив – показното му поведение цели да покаже не само финансови възможности, но и тотално надмощие над правосъдната система у нас.

Свидетели коментират, че „скромният” обяд на Бобоков и компания ще му струва поне 3 бона. Бълха обаче го е ухапала, защото за бизнесменът това са дребни суми, като се има предвид с колко нули е сумата за гаранцията му.

Сподели.