Тита спечели като Тина Търнър, Деси Добрева на крачка от победата (видео)

Pinterest LinkedIn +

Поп и рок превзеха сцената на "Като две капки вода" в деветия лайв на предаването. Победител в поредната нощ на имитациите стана Тита, която нажежи сцената с танците на Тина Търнър.

От своя страна младата изпълнителка се превърна във вокален педагог на Петя Буюклиева, която имаше за задача да се преобрази в самата Тита. Голямата изненада на вечерта беше появата на Криско, който партнира на Петя в хитовия дует.

Вечерта беше открита от Милко Калайджиев, който минути преди да влезе в образа на Енгълбърт Хъмпърдинк, сподели с чувство за хумор, че вече се е лишил от извивките в гласа дори и в собствените си песни.

"Всеки път те преоткривам. Справи се перфектно – обичам те!", заяви специалният гост на журито – Орлин Горанов, след като Мария Илиева разтърси сцената с британски акцент и с неуправляемите движения на Кийт Флинт от "The Prodigy". Дичо се превъплъти в образа на Били Гибънс от легендарните "ZZ Top", а Папи Ханс получи първи овации за женски образ в шоуто с Лейди Гага (Lady Gaga).
 ​
"Тази вечер не излизам като състезател, а като победител", заяви Деси още преди появата си на сцената с песента "Man in the mirror" на Майкъл Джексън. Певицата сподели, че за нея песента носи важно послание, а в детството си е събрала повече от 5000 подписа с идеята да покани Краля на попа да изнесе концерт в България. Стефан Илчев създаде един от най-позитивните си образи със Ceelo Green.

След кратка пауза, на 6 май, зрителите ще видят Петя Буюклиева като Алла Пугачова. Бутонът на късмета предизвика Папи Ханс да се преобрази в Енрике Иглесиас, а Милко Калайджиев ще се изправи пред най-голямото си предизвикателство в шоуто с Лили Иванова. Дичо ще изпее едно от култовите парчета на U2, а Мария Илиева ще бъде Веска Сидерова. Стефан ще се впусне в една от незабравимите балади на Селин Дион, а Деси Добрева ще се запознае с творчеството на The Weeknd. Победителката за вечерта Тита ще избира между Ерос Рамацоти и Шер за имитация на звездния дует.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.