Тим Бъртън не изключва продължение на черната комедия "Бийтълджус"

Pinterest LinkedIn +

На пресконференция за предстоящата си анимация – "Франкенкуче" (Frankenweenie), режисьорът Тим Бъртън споделя информация и за няколко бъдещи свои проекта.

Запитан какво мисли да прави в бъдеще, след като тази година излизат два режисирани от него филма ("Тъмни сенки" с Джони Деп и спомената стоп-кадър анимация "Франкенкуче"), Бъртън отговаря с думите:

"Смущаващо е, че имам три филма, излизащи тази година, нали? Взе да ми писва от мен вече. Ще изкараме тези трите и ще се махна за малко, така че, вие да можете да се заемете с други хора".

Въпреки това, режисьорът на "Ед Ууд" (Ed Wood) споделя, че има някои потенциални проекта, като например продължение на "Бийтълджус" (Beetlejuice). Сценарият вече се пише от Сет Греъм-Смит ("Тъмни сенки") и, по думите на Бъртън, ако историята му допадне, би се включил в екипа на черната комедия.

Отдавна се носят слухове и за друг проект, с който е обвързан Тим Бъртън – адаптация на приказката за дървеното момче Пинокио, с участието на Робърт Дауни Джуниър в главната роля. Дали това ще се случи обаче, режисьорът засега нито потвърждава, нито отрича.

Сподели.