Tiesto - Elements Of Life

Pinterest LinkedIn +

Новият албум на Тиесто (Tiesto) "Elements Of Life" отново доказва, че той е не само сериозен изпълнител, но и солиден продуцент. Звукът в албума със сигурност прогресивно се е развил от предишните продукции на Тиесто и съдържа повече хаус и вокални елементи.

Албумът съдържа вече добре познатото 'Dance4Life', написано в съавторство с Maxi Jazz от Faithless. Сингълът излезе през 2006 г. в подкрепа на кампания за създаването на по-отговорно отношение специално у младите хора по отношение на проблема СПИН/ХИВ.

Тук е още и ремиксът на Тиесто от Дисни блокбастъра "Карибски пирати–Сандъкът на мъртвеца". "He's A Pirate" участва и в саундтрака на филма като специален бонус.

"Elements Of Life" включва и много звездни вокалисти, както и иновативния продуцент Брайън Трансо, работил с Тиесто и преди, а сега допринесъл за съвсем нова любовна песен - "Break My Fall". Тиесто работи още с певицата и автор Шарлот Мартен в парчето "Sweet Things", с Джули Томпсън - в "Do You Feel Me". Останалите мъжки вокали в албума принадлежат на британеца Крисчън Бърнс. В албума участва и JES, която има пръст в новия хит "Everything".

За да промотира албума, Тиесто ще направи мощно турне, което ще продължи една година. Турнето ще се състои от уникални, невиждани досега събития. Концепцията "Elements Of Life" се основава на четирите елемента на живота: въздух, вода, земя и огън. Всеки от елементите на шоуто ще бъде интегриран по подходящ начин с цел да се създаде незабравимо и супер уникално усещане.


Траклист:

1. Ten Seconds Before Sunrise
2. Everything
3. Do You Feel Me
4. Carpe Noctum
5. Driving To Heaven
6. Sweet Things
7. Bright Morningstar
8. Break My Fall
9. In The Dark
10. Dance4Life
11. Elements Of Life
12. He’s A Pirate (Bonus Track)

Разпространява Universal Music/ Virginia Records 
Сподели.