"Ти можеш!", настоява Любо Киров. Вижте новия му клип!

Pinterest LinkedIn +

Любо Киров разкрива музикалните си пристрастия в един по-различен проект, озаглавен "Ти можеш" Песента е шести сингъл от последния му албум "Както преди". Автор на текста на песента е самият Любо, а по музиката и аранжимента той работи с Живко Петров и Ангел Дюлгеров.

Видеоклипът към "Ти можеш" е хронология на музикалните стилове, които са вдъхновявали изпълнителя от детството му до днес. Сюжетът "подскача" през четири различни епохи на поп музиката, като всеки отделен епизод е адаптиран в стила на съответното десетилетие. В кадрите са представени и характерни танцови движения за времето, в което се развива действието, а Любо демонстрира и актьорски талант с елегантно чувство за хумор.

"Чувството за хумор и самоирония винаги са били част от мен. Надявам се да се забавлявате много с това видео", споделя Любо Киров.

Режисьор на видеото към песента "Ти можеш" е Емануил Алберт.

Премиерата на "Ти можеш" е на 23. юли (четвъртък) в 10:00 ч. 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.