20 Март 2018, 23:40

Thule Gauntlet 15 Attaché – съвременна чанта за професионалисти

Google+ Pinterest LinkedIn +

Още от незапомнена древност (50-те години на миналия век или нещо такова) бизнес куфарчето е един от най-разпознаваемите символи на професионалиста. Когато на улицата видите някой с тежкарско дипломатическо куфарче, може би дори с ключалки, веднага си казвате: "Този човек е тръгнал да върши сериозна работа".

В последно време славата на куфарчето леко намаля. Една от причините е, че вече никой не иска да бъде разглеждан като глътнал бастун бюрократ и хората предпочитат да си носят нещата в по-спортни чанти или раници. От друга страна, вече почти никой не носи хартиени документи, а лаптопи и таблети, за които класическите куфарчета не са особено пригодени.

Хубаво е обаче да се замислите върху следното: ако ежедневно разнасяте техника за хиляди левове, доколко е разумно да се доверите на възможно най-евтината чанта? Особено ако едно изпускане на въпросната техника ще се окаже фатално не само за нея, а и за ценните данни, които съхранявате в различните си джаджи.

Ако държите както на сигурността, така и на елегантния стил, можете да се доверите на Thule Gauntlet 15 Attaché (цена 169 лв.) – удароустойчива чанта от най-висок клас за MacBook Pro 15 и преносими компютри до 15.4 инча. Тя гарантирано може да предпази лаптопа ви от всичко, с което можете да се сблъскате в ежедневието си.

Този калъф/куфарче е направен от абсобриращ неопрен, а вътрешността му е запълнена с мемори пяна – само че не такава, върху която можете да спите, а такава, в която да полегнат вашите устройства. Отвътре чантата е облицована с мека материя, която да предпазва от надрасквания. Отгоре на всичко, куфарчето е влагоустойчиво и предпазва от разлети течности, дъжд и т.н. Все пак не препоръчваме да плувате с него.

Освен място за лаптоп има достатъчно разделения и за таблет, смартфон, хартиени папки и документи и други подобни неща. Clamshell дизайнът на чантата позволява да използвате преносимия си компютър, без да го изваждате от нея.

С такава чанта наистина ще се почувствате като професионалист от 21-ви век. Дори външният вид да не ви интересува, със сигурност искате да предпазите джаджите си от повреди. С Thule Gauntlet Attaché това е повече от лесна работа.

Купи Thule Gauntlet 15 Attaché ТУК

Сподели.