Thor: Ragnarok: Тор срещу Хълк в епична гладиаторска битка (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Първият трейлър на Thor: Ragnarok е вече факт и е изключителен (както можеше да се очаква от Marvel, а и от всеки голям блокбъстър в днешно време). Историята е базирана на поредицата комикси за асгардианите и за ада, който богинята Хела (Кейт Бланшет) излива върху тях. Премиерата на третия филм за Тор е на 27 октомври 2017 г.

Първият трейлър на Thor: Ragnarok е вече факт и е изключителен (както можеше да се очаква от Marvel, а и от всеки голям блокбъстър в днешно време). Историята е базирана на поредицата комикси за асгардианите и за ада, който богинята Хела (Кейт Бланшет) излива върху тях.

Самата актриса е в един от най-изпъкващите образи във видеото, като конкуренция ѝ прави може би единствено Хълк, чийто сблъсък с Тор на планетата Скаар е излязъл директно от сюжетната линия Planet Hulk. 

На звуковия фон на Immigrant Song на Led Zeppelin трейлърът много напомня като усещане за Guardians of the Galaxy (Пазителите на галактиката). Всички вероятно вече знаете, че Thor: Ragnarok и Guardians of the Galaxy Vol.2 водят към Avengers: Infinity War, така че тази алюзия не е изненада за феновете. 

Премиерата на третия филм за Тор е на 27 октомври 2017 г.


Сподели.