Thievery Corporation идват в България след злополучно участие в Mакедония

Pinterest LinkedIn +

Днес (30 май) Thievery Corporation пристигат в София, за да изнесат самостоятелен концерт в столичната зала Хр. Ботев. Вече са известни и подробности около очакваното с повишен интерес събитие.

На сцената ще видим над десет музиканти (вокална група, брас-секция, перкусии), които ще представят музиката на дуото на живо. Thievery Corporation ще покажат със специални прожекции на няколко екрана по време на концерта и невероятно визуално шоу. Групата е много критична към звука и осветлението по време на концерта и държи те да са на много високо ниво. Това е и гаранция за паметно изживяване на щастливците, попаднали на вярното място в точното време.

Роб Гарза (Rob Garza) и Ерик Хилтън (Eric Hilton) споделиха специално за българската публика, че особено се радват, че ще свирят на живо за феновете си в България, след като научиха, че всички очакват с нетърпение техния концерт.

Организаторите от Capasca и DS Music ще обявят в залата преди началото на концерта и пет произволно избрани номера на билети, притежателите на два от които ще бъдат допуснати да поздравят лично групата след концерта, а притежателите на другите три ще получат последния албум на групата.

Многобройната група (full band и екип) пристига от Белград на 30 май , ще се възстанови и отпочине в тенис клуб Малеева и ще бъде настанена в хотел Кемпински Зографски.

Thievery Corporation идват в София в рамките на балканско турне преди Солун и след Загреб, Скопие и Белград. Концертът й в рамките на македонския open-air фестивал Skopje Sounds Good от 28 май пропадна, подобно на този на Glenn Hughes в София, заради проливен дъжд. Очаквайте по-късно допълнителна информация за фестивала Skopje Sounds Good.
Сподели.