The Witcher 3 е озаглавена Wild Hunt, излиза на 2014 като финална част от поредицата

Pinterest LinkedIn +

Последната игра от трилогията The Witcher на полското студио CD Projekt RED е озаглавена Wild Hunt и ще излезе за платформите от последно поколение (предполагаемо PS4 и наследника на Xbox 360) през 2014 г.

Сред най-големите иновации в Wild Hunt е отвореният свят на играта, който при това ще е "по-голям от който и да е друг в съвременната RPG история".

По думите на шефа на CD Projekt RED - Адам Бадовски - The Witcher 3 ще бъде 30 пъти по-голяма като игрална територия от своя предшественик – една от най-високо оценените игри в жанра през последните две години. Играта ще се захранва от нова версия на собствената технология на студиото RED Engine и ще разполага с подобрена бойна система, осигуряваща на играчите "единствено интуитивен RPG геймплей".

"Хората може би ще попитат наистина ли тази ще е последната The Witcher игра и отговорът е да. А защо? Защото чувстваме, че трябва да сложим край на тази поредица по запомнящ се начин. Технологията прогресира дотолкова, че вече имаме средствата да разкажем историята (на Гералт от Ривия) по начинa, по който искаме, с визията, която искаме, в света, който сме си представяли", казва се в изявлението на Бадовски.

Сподели.