The Revenge Project работят по нов албум

Pinterest LinkedIn +

Метъл петорката от Бургас The Revenge Project, спечелила си честта да свири на една сцена с легенди като Sodom, Destruction, Vader, Catamenia и Paul Di'Anno, работи по създаването на нов материал.

MaxPain (вокали), Deimoz (китара, програминг и бекинг вокали), Staffa (китара), Sevar (бас) и Kalhas (ударни) вече разполагат с демо версии на 3 песни, носещи работни заглавия "Read My Lips", "1000 Voices" и "Visions" (последната е преработена версия на песен на Diabolism от 1996 г.).

Въпросните композиции, наред с още 4 парчета, представят The Revenge Project в необикновено разнообразна светлина и ще оформят съдържанието на втория студиен албум на групата.
 
Очаква се наследникът на издадения през май 2005 г. от Стейн Студио дебютен албум "The Dawn of Nothingness" да се появи в музикалните магазини до лятото на 2007 г.

Преди това, на 11 октомври, феновете на екстремния метъл ще могат да чуят част от новите песни на квинтета на живо в столичното читалище "Средец", където The Revenge Project за втори път в кариерата си ще свирят заедно с финландските блек метъли Catamenia.

Сподели.