The Revenant: Леонардо Ди Каприо на лов за Оскари (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2015 Режисьор: Алехандро Гонзалес Иняриту Сценарист: Алехандро Гонзалес Иняриту С участието на: Леонардо Ди Каприо, Том Харди, Донал Глийсън Жанр: Драма През 19-ти век ловецът Хю Глас е изоставен от своите приятели по време на лов за мечки. След като го ограбват, смятайки го за мъртъв, той решава да им отмъсти. В главната роля е любимецът на всички гласуващи за победителите на наградите "Оскар" - Леонардо Ди Каприо. А от трейлъра ни побиват тръпки. Сякаш звездите отново се нареждат... Дали потресаващата битка с гризли ще донесе на Лео така чаканата награда? Премиерата на историческата драма по истински събития е на 25 декември 2015 г. в САЩ и на 8 януари в останалата част от света.

САЩ, 2015 Режисьор: Алехандро Гонзалес Иняриту Сценарист: Алехандро Гонзалес Иняриту  С участието на: Леонардо Ди Каприо, Том Харди, Донал Глийсън Жанр: Драма

През 19-ти век ловецът Хю Глас е изоставен от своите приятели по време на лов за мечки. След като го ограбват, смятайки го за мъртъв, той решава да им отмъсти.

В главната роля е любимецът на всички гласуващи за победителите на наградите "Оскар" - Леонардо Ди Каприо. А от трейлъра ни побиват тръпки. Сякаш звездите отново се нареждат...

Дали потресаващата битка с гризли ще донесе на Лео така чаканата награда?

Премиерата на историческата драма по истински събития е на 25 декември 2015 г. в САЩ и на 8 януари в останалата част от света.


Сподели.