Да влезеш в обувките на Леонардо Ди Каприо и да видиш адския рай в The Revenant

Pinterest LinkedIn +

The Revenant (Завръщането) на режисьора Алехандро Гонзалес Иняриту е едно от кино събитията на 2015 г. Но тъй като за нито един филмов гийк няма да е достатъчно просто да изгледа филма, 20th Century Fox дава възможност на феновете да влязат в света на героя Хю Глас с помощта на един изключителен интерактивен уебсайт.

Всички вече чухме за нечовешките условия, на които е бил подложен екипът на The Revenant по време на снимките. Но от седалката в кино салона се разсъждава по съвсем друг начин върху филма. 

Преживяването, наречено 200Miles, може да изпитате на адрес http://www.200miles.com, където имате възможност да се удивлявате на неземната красота на дивия живот от собственото си кресло.

Премеждието, през което персонажът трябва да премине, се проточва в продължение на цели 200 мили. 

Специално създаденият сайт ви позволява да пътувате заедно с Леонардо и да видите най-важните моменти от филма, научавайки повече за историята, персонажите, цялостната визия на и т.н.

The Revenant всъщност е базиран на истински случай, което е изключително харесван подход от хората, които избират каква награда на кого да връчат. В реалния живот изследователят Хю Глас e нападнат от мечка и предаден от другарите си по време на експедиция. Мотивиран от силната си воля за живот, той оцелява и изминава въпросните 200 мили в рамките на цели 6 седмици.

Уебсайтът е наистина страхотно визуално пиршество, което може както да ви подготви за гледането на The Revenant, така и да ви даде нужната доза повторно "гледане" след премиерата.

Независимо дали гледате през мобилен телефон, или на огромен екран, визията на Иняриту е умопомрачителна и е много вероятно филмът да е крайъгълният камък в кариерата му. Както си мислехме и за Birdman (Бърдмен) през 2014 г.

Премиерата на The Revenant в България е на 22 януари 2016 г. За играта си във филма Леонардо Ди Каприо е номиниран за "Златен глобус" за Най-добър актьор в главна драматична роля. 

Сподели.