Леонардо ди Каприо проговори за ада по време на снимките на The Revenant

Pinterest LinkedIn +

Чухме много неща за новия филм на Алехандро Гонзалес Иняриту - за огромния бюджет, за напусналите актьори, за нечовешките условия. Най-накрая, след като снимките вече са приключили, звездата на филма Леонардо ди Каприо разкри през какъв ад е минал и самият той.

В историческата драма Лео се превъплъщава в образа на ловец, който e смятан за мъртъв от "приятелите" си и попада в лапите на мечка гризли. Въпреки всичко оживява и тръгва по следите им за отмъщение.

Гледайте официалния трейлър на The Revenant

"Мога да се сетя за 30-40 сцени, в които правих най-трудните неща, които ми се е налагало някога да правя. Независимо дали става дума за влизане и излизане от замръзнали реки, спане сред трупове на животни или какво съм ял на снимачната площадка. Бях подложен на постоянен студ, а вероятно имах и хипотермия", казва актьорът пред Yahoo.

На въпроса какво точно е ял, той допълва, че сред необичайните неща в "менюто" му е имало и суров дроб от бизон.

"Когато видите филма, ще видите и моята реакция към вкуса на дроба, защото Алехандро реши да я включи. Всичко си личи. Беше инстинктивна реакция."

Въпреки всички жертви, на които се е подложил, ди Каприо споделя, че е знаел в какво се забърква, тъй като за филма се е говорело дълго време, но "никой не беше достатъчно луд, за да се захване"

Премиерата на The Revenant e на 25 декември 2015 г.

Гледайте официалния трейлър на The Revenant

Сподели.