The Offspring записват нов албум

Pinterest LinkedIn +

Американската пънк рок банда The Offspring, чийто комерсиален успех се изразява в 35 млн. продадени LP копия в световен мащаб, 11 млн. от които са в актива на два от осемте й дългосвирещи записа - Smash и Americana, и то само на територията на САЩ, е почти готова със записите на деветия си студиен албум.

Рилийзът на проекта е планиран за 2011 г., без все още да е фиксирана точната дата на появата му. В началото на март The Offspring обявиха, че ще прекарат лятото и есента, концертирайки, което включва участия в редица музикални фестивали, първият сигурен от които е британският Reading and Leeds.

Последният албум на бандата - Rise And Fall, Rage And Grace, излезе през 2008 г. и бе вторият, записан с Джош Фрийз (Josh Freese) на барабаните след Splinter, въпреки че Атъм Уилърд все още не бе напуснал The Offspring окончателно по това време.

Фрийз обяви още в началото на 2011 г., че отново ще записва с Декстър Холанд (Dexter Holland) и компания, въпреки че междувременно барабанистът Пийт Парада се присъедини към музикантите за турнето им в подкрепа на Rise And Fall и получи статут на титулярен член. Участието на кийбордиста Рони Кинг (Ronnie King), с когото The Offspring записаха Splinter, също е потвърдено.

Сподели.