The Kids Are All Right се превръща в TВ шоу на HBO

Pinterest LinkedIn +

Номинираната за Оскар 2011 за "Най-добър филм" американска широкоекранна драма The Kids Are All Right с Анет Бенинг (Anette Bening), Джулиан Муур (Julian Moore) и Марк Ръфало (Mark Ruffalo) ще бъде адаптирана в телевизионна поредица, чието действие ще следва събитията в животите на петимата главни герои след края на филма.

Проектът се разработва от HBO, а със сценария на пилотния епизод от сериала се е заела Лиса Чолоденко (Lisa Cholodenko). Тя е режисьор и сценарист на игралния филм, разказващ историята на гей двойка (Бенинг-Муур), двете им деца на тийнейджърска възраст (в ролите Джош Хъчърсън и Мия Васиковска) и техния биологичен баща (Марк Ръфало), който неволно става повод за криза в семейните отношения.

47-годишната Чолоденко ще работи с HBO и като изпълнителен продуцент на сериите, които ще бъдат с 60-минутно времетраене, заедно с колегите си от Antidote Films, Gilbert Films и Maven Pictures, нейни партньори при заснемането на оригиналната продукция.

Освен за "Най-добър филм" на Оскари 2011, The Kids Are All Right бе номиниран в още три категории, включително за изпълнението на Анет Бенинг, която и този път не спечели статуетката на Филмовата академия.

Затова пък именно на нея бе присъден Златен глобус 2011 за "Най-добра актриса в комедиен или музикален игрален филм", а самият филм триумфира със Златен глобус в същата категория.


Сподели.