"The Gathering" ще свирят в София на 22 ноември

Pinterest LinkedIn +

Холандският прогресив / алтърнатив рок култ "The Gathering" ще посети България през ноември. Лайфът ще бъде в столичния клуб "Mixtape 5" на 22 ноември, а билетите ще са ограничени до 700 бройки.

Групата бе в хибернация през последните си 4 години. След два тотално разпродадени концерта за 25-годишнината си в Ниймеген, Холандия, музикантите решиха да преустановя дейността си като активна група. За щастие, явно са размислили.

"The Gathering" ще посетят София в оригиналния си състав, като единственото изключение е певицата Силе Верхеланд (Silje Wergeland", която е в групата от 10 години. Останалите членове са кийбордистът Франк Бойен (Frank Boeijen), Рене Рутен (Renе Rutten,китари), Ханс Рутен (Hans Rutten, барабани) и завърналият се съвсем наскоро оригинален басист на групата Хуго Принсен Гейрлигс (Hugo Prinsen Geerligs).

Билети "рано пиле" вече се изкупуват в мрежата на www.bilet.bg, като цената им е 30 лв. След изчерпването им ще се продават билети по 35 лв., а в деня на концерта и на място те ще струват 40 лв.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.