Отмениха концерта на Анастейша в София

Pinterest LinkedIn +

Поради "форсмажорни здравословни проблеми, свързани с организатора на събитието", обявеният за 1 юли концерт на Анастейша (Anastacia) в зала 1 на НДК няма да се състои.

Турнето на Анастейша, носещо името на най-новия ѝ албум "Evolution", стартира преди месец в Европа и включва 38 спирки. За съжаление София няма да бъде една от тях, съобщиха организаторите.

Нова дата засега не се предвижда. Всички закупени билети за концерта могат да бъдат върнати от понеделник, 11 юни, чрез партньорската мрежа на "Ивентим". Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът.

Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. "6-и септември" 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума. В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на "Ивентим" на посочения по-горе адрес.
Сподели.