Анастейша ще пее в София на 1 юли

Pinterest LinkedIn +

Американската дива Анастейша (Anastacia) планира втори концерт в България. Той ще бъде на 1 юли в зала 1 на НДК. 

В България певицата ще изпълни най-големите си хитове "Left Outside Alone", "Not That Kind", "Paid My Dues", "Sick and Tired" и "I'm Outta Love", а концертът ще започне с някои от най-новите песни от чисто новия албум на певицата "Evolution". Така е озаглавено и турнето на звездата, което ще обиколи голяма част от европейските градове, като София ще е единствената дата на Балканите.

Албумът е записан в Стокхолм от продуцента Anders Bagge, работил със звезди като Селин Дион, Джанет Джаксън и Мадона. 

Анастейша е една от най-харесваните певици у нас, като при първата си визита през 2015 година разпродаде залата далеч преди концерта. Билетите за второто ù шоу ще са на цени от 55 до 130 лева, а продажбата им стартира точно в 10:00 часа на 7 март в мрежата на Eventim.bg и касите в бензиностанции OMV.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.