"The Rumjacks" ще свирят в София на 1 ноември

Pinterest LinkedIn +

Австралийските (с ирландски и шотландски корени) пънкари "The Rumjacks" ще се завърнат в София за концерт в столичния клуб "Mixtape 5" на 1 ноември. Турнето е по случай 10-годишнината на групата и обхваща цяла Европа. 

Възпламеняващите им изпълнения на живо и почти безкрайните турнета са причина да са споделяли сцена с най-разнообразни групи като "Dropkick Murphys", "The Interrupters", "Anti Flag", "CJ Ramone", "The Real McKenzies", "Gogol Bordello", "Ruts DC", "Guttermouth", "GBH", "UK Subs" и "The Aggrolites".

От създаването на бандата в Сидни в края на 2008 г., когато Франки (Frankie) се срещна с басиста Джони Маккелви (Johnny McKelvey), те натрупват милиони гледания в YouTube, като само близо 43 милиона от тях са с "Irish Pub Pub Song". През собствения си лейбъл "Celtic Punk" те издават две EP-та: "Hung, Drawn & Portered" и "Sound as a Pound", както и три мощни албума – "Gangs of New Holland", "Sober & Godless" и "'Sleepin' Rough". 

Билетите "рано пиле" са вече в продажба в мрежата на www.bilet.bg. Цената им е 25 лв. След изчерпването им ще се продават билети на цена 30 лв.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.