The Game Of Life

Pinterest LinkedIn +

Име: The Game Of Life Жанр: Логически | Стратегия Производител: EA Платформа: Мобилни игри

Играйте любимата на всички игра на кариера, семейство и финанси! Изберете си кола, герой и се подгответе за възходите и паденията на Играта на Живота! Искате да поемете по пътя на образованието или директно да скочите на кариерата? Независимо дали ще сте доктор, рок звезда или счетоводител, вашата цел е да си осигурите финансова стабилност и да се пенсионирате комфортно. Но внимавайте, защото ако стъпите  на грешно място, може да трябва да платите доста!

The Game of Life ви дава възможност да живеете така, както винаги сте искали. В началото на играта ще трябва да решите дали искате да поемете по пътя на образованието, или директно ще започнете работа. Изберете си герой, цвят на колата, броя на опонентите и тръгвайте! Част от нещата, които ще ви се случат, ще са дипломиране, сватба, деца, смяна на работа, инвестиции, нова къща и други. Пазете се от неприятности, взимайте правилните избори и може да се пенсионирате в богатство. Обикаляйте из дъската, събирайте пари и плочки ЖИВОТ. Има няколко вида квадратчета - Зелените ще ви донесат пари под формата на заплата; Оранжевите са или мини игра, или ще имат ефект над живота ви; Червените квадратчета ще променят живота ви; Сините ще ви дадат възможността сами да промените нещата, но само ако искате.

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0110 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.