The Avengers 2 излиза на 1 май 2015!

Pinterest LinkedIn +

Минаха едва няколко дни откакто Джос Уидън (Joss Whedon) обяви завръщането си като режисьор на The Avengers 2 ("Отмъстителите 2"), а продукцията вече има своя премиерна дата – 1 май 2015 г.

The Avengers 2 ще завърши втората фаза от плановете на Marvel Studios, като преди него ще видим Iron Man 3 ("Железният човек 3") на 3 май 2013 г., Thor: The Dark World, чиято премиера е на 8 ноември 2013 г., последван от Captain America: The Winter Soldier – 4 април 2014 г., и Guardians of the Galaxy с премиера на 1 август 2014 г.

Макар да е все още непотвърдена информация, има голяма вероятност между Guardians of the Galaxy и The Avengers 2 да успеем да видим и дългоочаквания Ant-Man, режисиран от Едгар Райт (Edgar Wright).

Освен като режисьор на The Avengers, Джос Уидън ще се изявява и като съветник по останалите продукции, чиято кулминация ще е през 2015 г. Договорът на Уидън е именно дотогава, като все още е рано да се каже какви са плановете както на режисьора, така и на студиото за след The Avengers 2.

Сподели.