Terry Francis и Nathan Cole със съвместно парти в София

Pinterest LinkedIn +

Terry Francis и Nathan Coles са имената на поредните топ диджеи и продуценти, поданици на британската кралица, които ще гостуват в България, в столичния клуб Black Box. Събитието е с дата 28 април, когато клубът, станал особено популярен сред електронните фенове, ще отпразнува първия си рожден ден.

За тек-хаус легендите Francis и Coles, партньори в Wiggle Records, това ще е първото съвместно парти в България, когато освен своя "дуо" сет ще представят новия си миксиран диск.
 
Компилация на лондонския клуб Fabric, на Острова дискът, озаглавен "Fabric 28" ще излезе на 15 май. Участието на Francis и Coles в Black Box ще отбележи старта на промоционалното им световно турне в негова подкрепа.
 
Nathan (на снимката) казва: "След 12 години Terry и аз най-сетне успяхме да обединим енергията и есенцията на нашия back2back сет."
Terry добавя: "Искахме да създадем нещо, което има енергията на дансинга, с обширност и онова емоционално чувство, но в същото време да е много достъпно. Ние искаме да представим това, което правим в Wiggle."
 
Билетите за Black Box Birthday Party са на цена 10 лв. и могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketstream Bulgaria
 
В продажба са и Електронни билети (e-tickets), които могат да се закупят с дебитна или кредитна карта и да се разпечатат на домашния Ви принтер.
 
Купи билет Тук.
 
Сподели.