Роро - водещ на ново предаване със старо име

Pinterest LinkedIn +

На 24 април, от 17,30 ч., Телевизия ММ стартира ново лайф-шоу за неокултурата - Interactive. Водещ на предаването е Роро, който е едно от най-популярните лица в 10-годишната история на музикалната медия.

„Чрез новите технологии ние получаваме всеки ден нова информация и нови познания, които са в основата на неокултурата, превърнала се в начин на живот на младите хора, казва Роро. Interactive е предаване, което ще се опита да обедини алтернативно мислещите." 

Специално за шоуто екипът от графични дизайнери на ММ e разработил виртуално двуетажно студио. Зрителят ще  следва Роро от стая в стая, ще го следва в асансьора до втория виртуален етаж и в продължение на  два часа ще се забавлява с най-различни рубрики - микс от много музика, кино, хай-тек, премиерни клипове, гости, авторски зрителски рубрики, видео-чат, компютърни игри и още  десетки оригинални хрумвания.

В чат-стаята зрителят ще може  да каже своето мнение по всяка гореща тема – какво, как, кога и къде мисли и прави младия човек с живота си. 

Роро ще приема и фенски репортажи от цялата страна - „Ще поднасям чистата информация без интерпретация, а нека зрителите си я разбират сами за себе си. Зрителите ще могат сами да направляват водещите теми и настроението в предаването. Ще могат да се свързват с мен по всички начини, които модерните технологии позволяват в момента”, казва Роро.

В рамките на шоуто ММ  ще   излъчва и култовата българска анимационна поредица „Чоко и Боко”, чиито права са закупени от  Националния Филмов Център.

Предаването ще се излъчва всяка вечер от понеделник до петък от 17.30 ч. до 19.30 ч.

Сподели.