George Michael отново си има работа с полицията

Pinterest LinkedIn +

Британският попаджия Джордж Майкъл (Goerge Michael) се е признал за инициатор на автомобилния инцидент от тази неделя (16 април), при който помля с колата си три паркирани МПС-та.

По информация на "Daily Mirror", позоваваща се на показанията на потърпевшите, 42-годишната звезда поставил началото на серията катастрофи, извършени с личния му, струващ £60 000 Range Rover Vogue, удряйки паркиран Ford Fiesta. Пред смаяните погледи на собствениците той натиснал газта и опитал да се "изнесе" от местропрестъплението, при което ударил багажника на второ паркирано превозно средство - Peugeot 204, давайки му необходимия тласък, за да се вклини на свой ред в трето - Rover 218.
 
Според очевидците Майкъл така и не спрял, за да преговаря с ощетените собственици за осигуровки и пр. Съвсем скоро след това обаче полицията информира медиите, че представител на собственика на Роувъра (Майкъл) се обадил, за да съобщи за инцидента.
 
Днес "Mirror" съобщава в ексклузивен материал, че и самият Майкъл се е свързал вчера с полицията, идентифицирайки се като притежател на автомобила и извършител на катастрофите. От полицията поемат ангажимент за официално изявление до няколко дни. Музикантът пък е застрашен от гражданско дело и глоба в размер на £2,500.
 
Само преди три седмици Джордж Майкъл отново създаде работа на полицията, след като бе намерен в безпомощно състояние в друго свое МПС, след което призна, че употребява някои забранени субстанции и получи официално предупреждение за употреба на канабис.
Сподели.