Тайнствен жест на Бербо след гол за Юнайтед шокира медиите на Острова

Pinterest LinkedIn +

Жестът на родната футболна звезда Димитър Бербатов (Dimitar Berbatov) след гола му за Манчестър Юнайтед срещу Уест Хям хвърли в потрес британските медии.

Бившият капитан на националния ни отбор отбеляза уникален гол след странична ножица за крайното 3:0, след което съблече фланелката си, за да покаже друга с изписан с флумастер надпис на български "Тат за теб".

Пресата на Острова изпадна в недоумение какво точно се опитва да каже Бербо с този жест, още повече, че половината медии като The Sun и The Telegraph го изписаха като "Тат за тев".

В крайна сметка въпреки предположенията и на родните им колеги, че става дума за първите думи на дъщеричката му Теа, се оказа, че посланието е към баща му Иван. В същия ден Бербатов Старши празнуваше 50-годишен юбилей, а синът му закръгли головата си сметка в английската Висша лига на точно 50 гола.

Иначе пресата се скъсва да хвали Митко от началото на сезона, след като в 4 мача за тима си има 3 гола и според мнозина най-сетне е дошъл мигът българският нападател да демонстрира уникалния си талант... 

Сподели.