Свръхестествени сили, щури BMX трикове и спец ефекти в The Bike Brothers

Pinterest LinkedIn +

Red Bull House Media вече пусна първия трейлър към предстоящия филм The Bike Brothers, който има за цел да разчупи холивудските екшън клишета. В главните роли ще видим полските братя Шимон и Давид Годжиек, който са Крале на BMX триковете. Кино лентата предлага широк набор от умопомрачително каране на байк, което според сценария е дело на свръхестествени сили, вселили се в двамата герои. На фона на всичко това в The Bike Brothers ще могат да се видят и много специални визуални ефекти, препращащи към филми като Sin City и хоръри като Silent Hill.

Red Bull House Media вече пусна първия трейлър към предстоящия филм The Bike Brothers, който има за цел да разчупи холивудските екшън клишета.

В главните роли ще видим полските братя Шимон и Давид Годжиек, който са Крале на BMX триковете. Кино лентата предлага широк набор от умопомрачително каране на байк, което според сценария е дело на свръхестествени сили, вселили се в двамата герои.

На фона на всичко това в The Bike Brothers ще могат да се видят и много специални визуални ефекти, препращащи към филми като Sin City и хоръри като Silent Hill.


Сподели.