Световната шампионка Албена Ситнилска стана първият дисквалифициран участник в "Игри на волята"

Pinterest LinkedIn +

Шампионката в бойните спортове неправомерно е внесла телефон в екстремното риалити

Албена Ситнилска записа името си в историята на “Игри на волята” като първия служебно изгонен участник. Световната и европейска шампионка по кикбокс и таекуондо наруши правилата на екстремното риалити, скривайки телефон в багажа си. Амазонката напусна “Игри на волята” незабавно след териториалната битка, която беше спечелена от Старейшините. Втори останаха Гладиаторите, а към Дивата река се отправя племето на Амазонките.

Албена Ситнилска не беше единственият провинил се играч на Арената. Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев разкриха, че в продължение на седмици участниците от Амазонките, Гладиаторите и Старейшините неправомерно са изнасяли храна от Резиденцията. Нарушението им ще се превърне в причина още утре да се проведе специална елиминационна битка, за която всяко племе ще трябва да излъчи по един представител. Всеки един от избраниците рискува да загуби мястото си в предаването. За Амазонките това ще е учителят Румен Радев, за Старейшините - топ моделът Благомир Мастагарков, а за Гладиаторите - футболния съдия Крум Апостолов.

Дисквалифицираната участничка е и първият гост в “След Игрите” - официалния подкаст на "Игри на волята”. Епизодът вече е онлайн в Nova Play, Vbox7 и YouTube. В него Албена Ситнилска разкрива подробно как е внесла телефона и отговоря на въпроса дали би се подложила на детектор на лъжата.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ във вторник, 10 октомври, от 20:00 часа по "Нова телевизия".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.